Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • V říjnových volbách bude kandidovat 24 subjektů

V říjnových volbách bude kandidovat 24 subjektů

RENÉ HERZÁN

Sobota, 19. srpna 2017

V říjnových volbách bude kandidovat 24 subjektů

V nadcházejících říjnových volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky budou v Královéhradeckém kraji voliči vybírat nakonec z 24 politických stran a hnutí.

Kandidátní listiny přijímal do úterních 16 hodin odbor správní a krajský živnostenský úřad Krajského úřadu Královéhradeckého kraje a bezprostředně po této lhůtě evidoval 22 kandidátních listin politických stran a hnutí. Subjekty Radostné Česko a Referendum o Evropské unii podaly kandidátní listiny v úterý před 16. hodinou poštou na podatelnu a prostřednictvím datové schránky. Ke zpracování zaslaných materiálů tak došlo až ve středu. Jelikož oba subjekty splnily všechny náležitosti, jsou také zařazeny do seznamu kandidujících subjektů v Královéhradeckém kraji.

Nyní bude dle zákona probíhat přezkoumání kandidátních listin. Jednotlivé kandidující subjekty mohou až do 21. srpna kandidátní listiny doplňovat, případně měnit pořadí kandidátů. Kompletní jmenné kandidátní listiny pak budou oficiálně zveřejněny začátkem září.

Aktualizovaný seznam politických stran a politických hnutí, které podaly kandidátní listinu pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky konané ve dnech ve dnech 20. a 21. října 2017, ve volebním kraji Královéhradeckém a srovnání s kandidujícími subjekty v roce 2013

vvvvolll

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)