Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • V soutěži DestinaCZe 2015 zatím vede Broumovsko
banner

V soutěži DestinaCZe 2015 zatím vede Broumovsko

RENÉ HERZÁN

Sobota, 17. října 2015

V soutěži DestinaCZe 2015 zatím vede Broumovsko

Po prvním měsíci hlasování v soutěži DestinaCZe 2015, kterou už třetím rokem vyhlašuje agentura CzechTourism, je na první příčce Broumovsko. Hlasovat se na stránkách www.destinacze2015.cz můžete do 31. října 2015.

DestinaCZe 2015 je soutěž o nejlepší tuzemské turistické atraktivity, kterou agentura CzechTourism pořádá již třetím rokem. Veřejnost v ní přiděluje hlasy finalistům v pěti kategoriích:

Fénix – znovuzrozený projekt, kde soutěží památky, které byly "vzkříšeny z popela"

Zážitek na 1000 % pro celou rodinu s destinacemi vhodnými pro rodiny s dětmi

Cítit se jako doma – destinace EDEN 2015 lákající na regionální gastronomické speciality

Trendy novinky 2015, kde o vítězství bojují nově zpřístupněné atraktivity

Po Česku za tradicemi odkazující na české tradice.

K dispozici má každý 10 hlasů, které může přiřadit jednomu finalistovi, nebo je libovolně rozdělit mezi více soutěžících. V tuto chvíli vede křížová cesta v Ronšperku v kategorii Fénix – znovuzrozený projekt, Velký svět techniky v kategorii Zážitek na 1000 % pro celou rodinu, Broumovsko v kategorii Cítit se jako doma – destinace EDEN 2015, Relax & sport resort Dolní Morava v kategorii Trendy novinky 2015 a vodní mlýn v Hoslovicích v kategorii Po Česku za tradicemi. Na absolutního vítěze aspiruje Broumovsko. Nic však není rozhodnuto, času do konce hlasování je stále dost a s pořadím se tak může ještě významně zamíchat.

Hlasování probíhá na uvedených webových stránkách, a to až do 31. října 2015. Do té doby můžete podpořit své favority a získat zajímavé ceny. Jeden z hlasujících získá hlavní výhru, kterou je víkendový pobyt pro dvě osoby v hotelu Skanzen v Modré u Uherského Hradiště.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)