Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Vandal ničil v parku Aloise Jiráska v Hronově
banner

Vandal ničil v parku Aloise Jiráska v Hronově

RENÉ HERZÁN

Úterý, 14. ledna 2014

Vandal ničil v parku Aloise Jiráska v Hronově

Po dosud nezjištěném pachateli, který řádil v pátek 10. ledna 2014 v parku Aloise Jiráska v Hronově, pátrají místní policisté. Ničitel úřadoval pravděpodobně v dopoledních hodinách mezi 10. a 12. hodinou. V té době poškodil nerezový prameník minerální vody, poničil dva odpadkové koše a na pokoji nenechal ani střechu nedalekých veřejných záchodků.

"Jako bonus či tečku za svým ničením pak vyrval ze svého místa informační tabuli města Hronova a hodil ji do řeky. Předběžné vyčíslení způsobené škody se vyšplhalo na 40 tisíc korun. Policisté zničené zařízení a celé místo pečlivě ohledali, ofotografovali a zahájili prošetřování. Incident vyšetřují jako poškození cizí věci. Vandalovi v případě dopadení hrozí až roční trest odnětí svobody nebo peněžitý trest," uvedla podrobnosti k případu tisková policejní mluvčí Eva Prachařová a požádala veřejnost o pomoc.

V případě, že by kodokoli z občanů měl informace, které by mohly vést k odhalení vandala či vandalů, policisté je uvítají buď na bezplatné lince 158 nebo přímo na služebně Obvodního oddělení v Hronově, osobně nebo telefonicky na čísle 974 534 731.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)