Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Večer pro dobrou věc přinesl 72 385 korun pro charitativní účely
banner

Večer pro dobrou věc přinesl 72 385 korun pro charitativní účely

RENÉ HERZÁN

Úterý, 1. dubna 2014

Večer pro dobrou věc přinesl 72 385 korun pro charitativní účely

Za podpory města Jaroměř a Městského kulturního střediska se v zaplněném divadle v Jaroměři konal již čtrnáctý ročník akce Večer pro dobrou věc. Tuto charitativní akci pořádá David Novotný, který podobně záslužné akce organizuje také v Broumově či v Polici nad Metují.

Výtěžek ve výši 72 385 korun ve finanční a materiální výši obdrží Muž roku Martin Zach, Základní škola speciální v Jaroměři a Stacionář Nona v Novém Městě nad Metují. "Jsem velmi rád, že se podpoří opět zařízení, které to potřebují," dodal pořadatel David Novotný.

Slavnostní večer uváděl Muž roku 2009 Martin Zach s Evou Decastelo, vystoupila i Nelly Řehořová z Police nad Metují, která se objevila i jako herečka u Zdeňka Trošky v Babovřeskách a nyní se účastní soutěže Česko zpívá, ve které je jednou z hlavních adeptek na vítězství v internetovém hlasování.

Dále zde během večera vystoupili Two Voices, Vlastimil Harapes, Michaela Dolinová, Jan Přeučil a Eva Hrušková, Daniela Šinkorová či Jan Bendig.

Záštitu nad akcí přijal starosta města Jaroměř Jiří Klepsa, který tento slavnostní večer ocenil slovy: "Je to již tradice a hodnotím tuto akci jako velmi významnou pro Jaroměř." Místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny a poslankyně Soňa Marková dodala: "Jsem ráda, že akce se účastní děti i dospělí z různých sociálních zařízení a já jsem již poněkolikáté přítomna na této významné akci. Moc se mi tu líbí."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)