Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Žena mohla při sexu nakazit velký počet mužů. Ti by měli ve vlastním zájmu okamžitě kontaktovat policii
banner

Žena mohla při sexu nakazit velký počet mužů. Ti by měli ve vlastním zájmu okamžitě kontaktovat policii

RENÉ HERZÁN

Sobota, 16. července 2016

Žena mohla při sexu nakazit velký počet mužů. Ti by měli ve vlastním zájmu okamžitě kontaktovat policii

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Hradec Králové zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu šíření nakažlivé nemoci s trestní sazbou až na tři léta. Není vyloučené, že mohou být nakaženi muži ze všech regionů Královéhradeckého kraje.

"Z uvedeného jednání je podezřelá 27letá žena z Královéhradecka, která po dobu nejméně jednoho roku (od března 2015 do současné doby) nabízela prostřednictvím internetového portálu sexuální služby mužům. Zájemcům poskytovala své služby prostřednictvím chráněného i nechráněného sexu na různých místech v Hradci Králové a okolí, konkrétně v lesíku u Hradce Králové a ve vozidlech, kam s klienty za tímto účelem jezdila. Měsíčně takto mohla vyhovět dvaceti až padesáti zájemcům o sex. Policisté navíc zjistili, že podezřelá trpí závažnou nakažlivou infekční chorobu přenosnou nechráněným pohlavním a orálním stykem a mohla tedy nakazit větší množství mužů," uvedla k případu policejní tisková mluvčí Lenka Burýšková.

Policisté se z tohoto důvodu obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci. "Vzhledem k tomu, že je žena podezřelá z rozšíření nakažlivé infekční choroby, žádáme muže, kterým v uvedené době poskytovala jakékoliv nechráněné sexuální služby, aby neváhali a okamžitě ve svém zájmu kontaktovali Policii ČR na linku 158! Jejich údaje budou samozřejmě vedeny diskrétně," upozornila Lenka Burýšková.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)