Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • CzechTourism opět pozval světové hvězdy Instagramu do České republiky

CzechTourism opět pozval světové hvězdy Instagramu do České republiky

René Herzán

Neděle, 4. prosince 2016

CzechTourism opět pozval světové hvězdy Instagramu do České republiky

Agentura CzechTourism navázala na svou úspěšnou premiéru - 1. Mezinárodní Instameet a Istatrip a pozvala do České republiky další tři hvězdy sociální sítě Instagram. Přijela například Christina z Indonésie, jejíž fotky se pravidelně objevují v časopisu Forbes a na Instagramu ji sleduje 415 tisíc lidí.

Ve spolupráci se zahraničním zastoupením agentury CzechTourism v New Yorku, které platí za průkopníka v oblasti tzv. influencer tripů, jsme mohli do České republiky přivézt další tři výjimečné Instagramery.

Největší hvězdou říjnového Instatripu byla Christina Tan z Indonésie, známá pod přezdívkou @sassychris1. Působí v roli ambasadorky jednoho z nejčtenějších online magazínů Travel and Leisure, její fotky se pravidelně objevují ve Forbes travel guide magazínu a je spoluzakladatelkou velmi vlivné platformy @nationaldestinations, kterou na Instagramu sleduje 1,1 milionu uživatelů. Zároveň patří mezi nejlepších deset Instagramerů, které se vyplatí v roce 2016 sledovat.

Dalšími účastníky Instatripu byli Seckin Yilmaz, který stojí za Instagramovým profilem @seckinyilmaz, Bircan Urgun z Turecka, známá jako @bircanungun. Skupinka talentovaných fotografů se podívala do národního parku České Šýcarsko, na jižní Moravu do Mikulova, Lednicko-Valtického areálu a zvlněnou krajinu kolem Kyjova.
Následně na Instagramovém účtu @visitCZ probíhal takeover (převzetí) pod taktovkou Christiny, jejíž příspěvky zde trhají rekordy. Odpolední fotka Tančícího domu získala zatím 8 137 "lajků", což je vůbec nejvíc od založení Instagramového profilu @visitCZ, který spravuje agentura CzechTourism.

"Christina je v České republice podruhé a zamilovala si to tady. Má zájem o další spolupráci s CzechTourism a otevřeli jsme i otázku ambasadorství. Další z účastníků Seckin Yilmaz aka @seckinyilmaz nám sdělil, že zážitek z Pravčické brány byl jedním z nejsilnějších v jeho životě a konkuruje mu pouze Machu Picchu," shrnuje spolupráci Tomáš Kadlec, marketingový manažer pro branding a online agentury CzechTourism. Výstupy z Instatripu zasáhnou více než 2 miliony lidí.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)