Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Na Gymnáziu Broumov bude příští školní rok při výuce angličtiny působit americká asistentka

Na Gymnáziu Broumov bude příští školní rok při výuce angličtiny působit americká asistentka

René Herzán

Neděle, 10. dubna 2016

Na Gymnáziu Broumov bude příští školní rok při výuce angličtiny působit americká asistentka

V celém příštím školním roce bude na Gymnáziu Broumov působit asistentka ve výuce angličtiny Lianna Havel z USA, která se přihlásila do Fulbrightova stipendijního programu. Studenti školy budou mít jedinečnou možnost procvičit si reálnou angličtinu, rozšířit slovní zásobu, získat přehled o anglicky mluvících zemích nebo se dozvědět zajímavosti ze života běžných Američanů.

"Ráda bych doplnila jednu důležitou informaci k působení asistentky při hodinách angličtiny v příštím školním roce. Zásluhu na tom, že ze 166 žádostí bylo mezi 22 vybranými školami také naše gymnázium, má paní učitelka Martina Salašová, která se o možnosti dozvěděla, zkontaktovala školy, které byly se žádostí úspěšné v minulých letech, sepisovala, vymýšlela, na co lektorku nalákat, vše dávala dohromady. Chtěla jsem poděkovat za studenty a kolegyně alespoň touto cestou," komentovala tuto událost učitelka anglického jazyka na Gymnáziu Broumov Jitka Smolíková.

"To je další důkaz toho, že naši učitelé často rádi dělají i něco extra nad rámec výuky, což je skvělé a studenty to motivuje. Navíc, pokud tato možnost asistentky vznikla jen díky aktivitě a práci navíc paní Salašové, tak klobouk dolů - na gymnáziu máme báječné učitele!" dodala studentka školy Pavlína Hartmanová.

Foto archiv Gymnázium Broumov

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)