Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Šrí Brahmam opět ve Zdoňově
banner

Šrí Brahmam opět ve Zdoňově

René Herzán

Neděle, 12. července 2015

Šrí Brahmam opět ve Zdoňově

Od 23. do 24. července navštíví již podruhé Zdoňov významný indický duchovní učitel, žák jednoho z nejznámějších indických guruů 20. století, Šrí Ramany Maharšiho (1879-1950) Šrí V. V. Brahmam. Program se skládá z jednoho dopoledního a dvou odpoledních satsangů.

"Pan Brahmam, známý pro svou laskavost též pod jménem Nana (Tatínek), je zakladatelem a prezidentem Šrí Ramana ášramu v Tadpatri, ve státě Andhra Pradéš, který je pod jeho vedením dále rozšiřován. Jeho součástí je mimo jiné škola pro sirotky a dům pro opuštěné seniory. Škola je v současné době sponzorována převážně z České republiky. Minulé setkání ve Zdoňově se vyznačovalo nádhernou, láskyplnou atmosférou, ale především bylo pro většinu zúčastněných velkou inspirací a zároveň návodem k nastoupení nebo k prohloubení duchovní praxe," uvedl jeden z pořadatelů setkání Petr Kohl.

Kdo má o setkání se Šrí Brahmamem zájem, může se zaregistrovat ZDE.  Akce je organizována a sponzorována skupinou přátel Zdoňova a podporována městem Teplice nad Metují a obcí Adršpach. Počet míst je omezen.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)