Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • V Nowe Rudě se uskutečnila konference partnerských měst
banner

V Nowe Rudě se uskutečnila konference partnerských měst

Lucie Lesáková

Neděle, 24. listopadu 2019

V Nowe Rudě se uskutečnila konference partnerských měst

Na podzim tohoto roku se setkali zástupci z celkem čtyř evropských měst během konference Propagace dobré praxe partnerských měst v česko – polském příhraničí. Mezinárodní účast garantovali zástupci vedení města Broumova, německého Castrop – Rauxel a francouzského Wallers Arenberg.

Cílem setkání bylo podělit se o plody společné práce mezi partnerskými městy v česko – polském příhraničí za téměř 30 let společné kooperace a propagace místních kulturních a přírodních krás. S polskou Nowou Rudou máme za sebou mnoho projektů, a to zejména v oblasti turistiky, kultury, sportu a propagace. Evropskou dotaci jsme získali i na několik investičních akcí. Spolupráce přináší výhody a obohacuje region po obou stranách hranice.

Na konferenci se zástupci Broumova s německými a francouzskými představiteli setkali poprvé a není vyloučené, že se do budoucna okruh potenciálního partnerství rozšíří od Broumova směrem na západ.

Mázev a číslo projektu: Propagace dobré praxe partnerských měst v česko-polském příhraničí. Reg. č.: CZ.11.4.120/0.0/0.0/16_008/0001811

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)