Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Vzdělávej se a cestuj do zahraničí díky podpoře Vzdělávacího fondu Broumovska AMOS
banner

Vzdělávej se a cestuj do zahraničí díky podpoře Vzdělávacího fondu Broumovska AMOS

Kateřina Ostradecká

Čtvrtek, 23. ledna 2020

Vzdělávej se a cestuj do zahraničí díky podpoře Vzdělávacího fondu Broumovska AMOS

Studenti s vazbou na Broumovsko, kteří chtějí studovat v zahraničí, mohou opět žádat o studijní stipendia, díky 4. grantovému kolu Vzdělávacího fondu Broumovska AMOS. Výzvu k předkládání žádostí vyhlašuje Agentura pro rozvoj Broumovska. Uzávěrka příjmu žádostí je 31. května 2020.

Cílem Vzdělávacího fondu Broumovska AMOS, jehož dárci jsou Jan a Marcela Školníkovi, Rudolf Školník, Vojtěch Školník a Jaroslav Šefc, je podpořit mladé talentované studenty v získávání zahraničních zkušeností. Finanční příspěvek se bude týkat školního roku 2020/2021.

O stipendium se mohou ucházet mladí lidé se silnou vazbou na Broumov, případně na lokalitu nacházející se v broumovském regionu; hledající akademickou či jinou odbornou zkušenost, která je intelektuálně obohatí a pomůže jim k dosažení co nejlepšího vzdělání a v následném kariérním uplatnění.

Mezi žadateli mohou být jak současní studenti, tak žadatelé ucházející se o studia v zahraničí. Ti mají šanci získat stipendium, splní-li před nástupem na studia do zahraničí veškeré podmínky k jeho přijetí. Žadatelé bez statutu studenta mohou získat stipendium, splní-li podmínky pro účast na mistrovském kurzu, mezinárodní soutěži, projektu či výzkumu a zároveň doloží potvrzení své účasti na takové akci. Žádost se skládá z vyplněného předepsaného formuláře žádosti o stipendium a příloh.

Veškeré nezbytné dokumenty budou zájemcům zaslány na vyžádání elektronickou formou, na e-mailu amos@broumovsko.cz. Bližší informace je možné najít zde: http://www.klasterbroumov.cz/cs/amos 

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)