Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. října
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. října

René Herzán

Čtvrtek, 10. října 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. října

První představení Polických divadelních her, program v Ulitě, Hubertova jízda, benefiční koncert, soutěž ve vaření, divadlo pro děti, závody v běhu či fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 11. do 13. října konají na Broumovsku.

V konferenční místnosti Pellyho domů v Polici nad Metují se dnes od 16 hodin koná workshop pro seniory nazvaný Feuersteinova metoda. Je to akce navazující na Den seniorů.

Ve foyer Kolárova divadla v Polici nad Metují bude dnes v 18 hodin zahájena výstava šitých gobelínů Jaroslava Jošta. K vidění budou velkoformátové ručně šité gobelíny s různými náboženskými, mytologickými i všedními motivy. Výstava bude otevřena v době konání akcí v divadle a potrvá do 23. prosince.

V Kreslírně bývalého klášterního gymnázia v Broumově začne dnes v 18 hodin další přednáška ScienceCafé nazvaná Člověk, příroda a křesťanství. Přednášet bude PhDr. Ivan Rynda působící na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy.

V pátek začnou už 72. Polické divadelní hry. V Kolárově divadle uvede soubor NODIVSE z Nového Města nad Metují hru Půjčka za oplátku. Opona se zvedne v 19 hodin.

Vaříme, pečeme z darů podzimu - to je téma programu pro děti i rodiče v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Sraz je v sobotu v 9 hodin v Ulitě.

Spolek přátel koní Jetřichov vás zve na Hubertovu jízdu. Ta se bude konat v sobotu od 9 hodin na hasičském hřišti v Jetřichově.

Divadelní společnost Julie Jurištové z Prahy uvede v sobotu v Městském divadle v Broumově dětský muzikál na motivy Boženy Němcové Čertův švagr. Začne se v 15 hodin.

Římskokatolická farnost - děkanství Broumov zve na Koncert pro Petra a Pavla, který má zajistit finanční prostředky na obnovu fasády jedné z dominant města. Proto si Vás dovoluje pozvat na benefiční koncert, který se uskuteční v sobotu od 16 hodin na Kostelním náměstí v Broumově. Vystoupí mladý německý saxofonista s broumovskými kořeny Noah-Benedikt Hahn a Prima Jazz band pod vedením ředitele broumovské ZUŠ Štěpána Přibyla.

Vernéřovický gáblík. To je soutěž v místním sále o co nejlepší pochoutku. Tentokrát se budou ochutnávat obalené pochutiny. V místní restauraci se začíná v sobotu ve 20 hodin.

Borský klub lyžařů Machov v neděli pořádá Borský kros 2019. Běží všechny věkové kategorie. Prezentace v běžeckém areálu v Dolečku v Machově začne pro žákovské kategorie v 9:30 hodin. Ženy a muži startují na 10 km trať v 11 hodin.

V neděli ve 14 hodin se slavnostně otevře turistická vyhlídka na balvanech v Martínkovicích. Ta je umístěna v lese na cestě z Martínkocic do Křinic. Pro zájemce je zajištěna doprava ve 13 hodin z křižovatky.

V neděli od 15:30 hodin se hraje fotbal. Slovan Broumov přivítá na svém hřišti v zápase 1. A třídy Velké Poříčí, k utkání krajského přeboru přijede do Police nad Metují Černilov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)