Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. listopadu
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. listopadu

René Herzán

Středa, 13. listopadu 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. listopadu

Připomínka 30 let od sametové revoluce, čtyři divadelní představení, ples, posvícení, koncert Jiřího Dědečka, charitativní festival, volejbalový turnaj, taneční odpoledne. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 15. do 17. listopadu konají na Broumovsku.

V koncertním sále ZUŠ Broumov se dnes koná Třídní koncert žáků pěvecké třídy Romany Roškové. Začátek koncertu je v 16:30 hodin.

Divadelní soubor Temno Týniště nad Orlicí dnes v kině v Teplicích nad Metují uvede hru Davida Drábka Koule. Začátek představení je v 19 hodin.

Jak žít zero waste v ČR? je název besedy, která se koná v Městské knihovně v Broumově v pátek od 17 hodin. Hostem bude Barbora Tlustá, autorka první české knihy o životním stylu zero waste.

Divadelní soubor Kolár uvede v pátek od 19 hodin nastudovanou hru Světáci. Představení v rámci Polických divadelních her je však už vyprodané!

Tradiční volejbalové rozloučení se soutěžním rokem Volejbalová dvanáctka začne v sobotu v 8 hodin ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově. Turnaj je otevřený pro registrované i pro neregistrované. Přihlásit se mohou i celé pracovní, rodinné či hospodské týmy. Turnaj je zároveň příležitostí k setkání bývalých i současných hráčů s přáteli volejbalu.

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin a vyrábět se budou drobné vánoční radosti. S sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu.

Šonovské štrůdlování se jmenuje 3. ročník soutěže o nejlepší štrůdl. Každý soutěžící přinese dvě šišky svého štrůdlu. V místní hospůdce začne zápis v sobotu ve 13 hodin.

V letošním roce se už po osmnácté uskuteční Charitativní festival na podporu dětí z dětských domovů Webrovkafest na Klučance a dosáhne tak pomyslné plnoletosti. Festival z výtěžku akce od roku 2002 spolufinancuje zážitkové pobyty pro děti z různých dětských domovů a sociálně slabých rodin. Začne se v sobotu v 16:30 hodin.

Sobota bude patřit Noci divadel. Ochotnický soubor Divadlo Broumov uvede v novém obsazení hru Když se zhasne. V Městském divadle v Broumově se začne v 19 hodin. Repete si dají broumovští divadelníci hned druhý den v Meziměstí. Zde začne představení v 18 hodin v rámci Meziměstských divadelních her.

Ve vernéřovickém Soulkostele se v sobotu zastaví anglické duo Samana, které se prezentuje křehkou hudbou s výrazným vokálem. Předskokanem bude slovenský písničkář Archívny chlapec. Začne se v 19 hodin.

Pellyho domy v Polici nad Metují v sobotu hostí Lyžařský ples. Začne se ve 20 hodin. Kdo bude hrát? To je tajemství!

V sobotu ve 20 hodin začne v kulturním domě v Jetřichově Posvícení. Hrát bude DJ Petr Falta se svojí videoprodukcí.

V neděli si budeme připomínat 30. výročí sametové revoluce. V Broumově program začne bohoslužbou v Husově sboru v 10 hodin. V 15 hodin začne na náměstí zpívat sbor Stěnavan, prohlédnout si můžete výstavy na náměstí a na Staré radnici. V 17:30 hodin vyrazí průvod se světýlky ke Stěnavě. Den zakončí koncert Jiřího Dědečka v undergroundovém klubu Eden, který začne ve 21 hodin.

V Polici nad Metují začne v 17 hodin setkání u kašny na náměstí k výročí 17. listopadu 1989, včetně připomenutí výročí 200 let kašny na polickém rynku, která bude zrestaurovaná.

Listopadovou revoluci si připomenou také v Křinicích. Sraz je v pondělí! v 16:30 hodin u pomníku padlých u kovárny.

Broumovanka zve na své poslední! taneční odpoledne na Střelnici. Začne se v neděli ve 14 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)