Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 20. do 22. září
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 20. do 22. září

René Herzán

Čtvrtek, 19. září 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 20. do 22. září

Undergroundové kvílení a Psychedelic Umani, vycházka do krajiny, úklidová akce, turnaj v nohejbale či taneční odpoledne. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 20. do 22. září konají na Broumovsku.

První ročník festivalu labelu Psychedelic Umami se bude o nadcházejícím víkendu konat ve vernéřovickém Soulkostele. Dříve ruiny starého kostela jsou nyní připravené pro řadu kulturních událostí. Festival bude probíhat ve dnech 20. - 21. září 2019 a vystoupí zde většina kapel z rodiny Psychedelic Umami a spolu s nimi celá řada zahraničních kapel.

V sobotu se bude konat historická vycházka s Mgr. Janem Tůmou, z Pěkova na Hony a zpět. Přihlášky a platba předem v Informačním centru v Polici nad Metují.

V rámci kampaně Ukliďme Česko se v sobotu od 9 hodin bude v Broumově uklízet řeka Stěnava. Trasa úklidu povede od broumovské Veby k Černé stezce a na konci bude pro účastníky připraveno zasloužené občerstvení. Holínky a teplé ponožky s sebou, úklidové pomůcky budou zajištěny.

Vaříme, pečeme z darů podzimu - to je téma programu pro děti i rodiče v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Sraz je v sobotu v 9 hodin v Ulitě.

V undergroundovém klubu Eden v Broumově začne v sobotu v 10 hodin festival Undergroundové kvílení 4 - pocta M. I. Jirousovi. Velkou senzací tohoto festivalu je, že se podařilo zajistit vystoupení Edgara Broughtona, který nikdy v ČSSR ani ČR nehrál.

Ve Žďáře nad Metují se bude v sobotu konat turnaj v nohejbale a soutěž o nejlepší bramborák. Začne se na hřišti v 10 hodin.

Dechová hudba Broumovanka pořádá v neděli Taneční odpoledne. V kulturním sále Střelnice se začne ve 14 hodin. Zvaná je i mladší generace.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)