Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 5. do 7. července
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 5. do 7. července

René Herzán

Čtvrtek, 4. července 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 5. do 7. července

Dva koncerty hudebních festivalů, začátek výstavy a církevní akce. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 5. do 7. července konají na Broumovsku.

V konferenční místnosti Pellyho domů v Polici nad Metují bude od pátku k vidění výstava fotografií polického fotoklubu. Výstava bude otevřena do 2. srpna.

V pátek začne prvním koncertem festival Varhanní léto 2019. Ve farním kostele Petra a Pavla v Broumově od 19 hodin vystoupí Duo Braunensis.

Poutí pro pravdu s Mistrem Janem bude ukončený první červencový týden. Pouť začne v Husově sboru v Broumově v sobotu v 9:30 hodin.

V sobotu bude festival Za poklady Broumovska pokračovat v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují, kde od 18 hodin vystoupí polští interpreti – členové smyčcového orchestru Inter>CAMERATA a komorního orchestru Radom a saxofonistka Magdalena Jakubska-Szymiec pod dirigentskou taktovkou Jakuba Bokuna. Koncert se koná pod záštitou Velvyslanectví Polské republiky v Praze a bude ho nahrávat Český rozhlas, stanice Vltava.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)