Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 8. do 10. listopadu
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 8. do 10. listopadu

René Herzán

Středa, 6. listopadu 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 8. do 10. listopadu

Filmy pro děti, dvě divadelní představení, koncerty v Soulkostele a v Edenu, výlov rybníka či dnešní závěrečný den Broumovských diskusí. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 8. do 10. listopadu konají na Broumovsku.

Druhým dnem dnes pokračují v sále Dřevník Broumovské diskuse. Od 9 hodin diskutují Angelika Pintířová, Věra Roubalová Kostlánová a Iva Pekárková. Ve 13:30 hodin začne komorní rozmluva s Petre Prokopem Siostrzonkem a Jiřím Bártou.

V 17 hodin dnes začne v konferenčním sále infocentra v Broumově setkání s podnikateli v cestovním ruchu. Setkání pořádá komise cestovního ruchu a zahraniční spolupráce Města Broumova.

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat americký animovaný film Aladin. Začne se v 17:30 hodin.

Od pátka až do pondělí si můžete pochutnat na Svatomartinské huse v Restauraci Švejk v Centru Walzel v Meziměstí. V nabídce jsou samozřejmě i Svatomartinská vína.

V Soulkostele ve Vernéřovicích se vůbec poprvé bude nahrávat živá deska. Ústecká kapela Houpací koně se rozhodla, že se sem po dvou letech vrátí a nahraje zde svůj akustický koncert, který pak v roce 2020 vydá na albu. Kromě zvuku navíc bude zaznamenán i obraz. To vše se stane v pátek 8. listopadu 2019 od 20 hodin za asistence Arana Epochala, který celý večer otevře.

V sobotu v 10 hodin začne výlov rybníka za Šolcovnou v Hejtmánkovicích. Budou se samozřejmě prodávat ryby čerstvé i smažené.

V soboru od 15 hodin pokračují Meziměstské divadelní hry. Divadelní soubor Zdobničan z Vamberka uvede hru Jak se čert naučil děkovat.

Do divadla se v sobotu půjde také v Polici nad Metují. V rámci Polických divadelních her uvede Vršovické divadlo Mana své představení Úča musí pryč. Začne se v 19 hodin.

V undergroundovém klubu Eden v Broumově vystoupí v sobotu 9. listopadu kanadská zpěvačka Ronley Teper a její kapela The Lipliners. Koncert začíná ve 20 hodin.

Fotbalisté Slovanu Broumov hrají v neděli na podzim naposledy na domácím hřišti. Ve 14. kole 1. A třídy se od 14 hodin utkají s Českou Skalicí.

V neděli se v konferenčním sále infocentra v Broumově bude promítat film pro děti Tajný život mazlíčků 2. Začne se v 15 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)