Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Po necelém roce se Královéhradecký kraj chystá na třídenní prezidentskou návštěvu
banner

Po necelém roce se Královéhradecký kraj chystá na třídenní prezidentskou návštěvu

RENÉ HERZÁN

Čtvrtek, 5. února 2015

Po necelém roce se Královéhradecký kraj chystá na třídenní prezidentskou návštěvu

Ve dnech 18. – 20. února navštíví Královéhradecký kraj prezident republiky Miloš Zeman. Během necelých tří dnů se setká s představiteli a občany Dobrušky, Rychnova nad Kněžnou, Dvora Králové nad Labem a Trutnova. Zavítá také do 6. a 7. polní nemocnice Armády ČR v Hradci Králové a tří průmyslových závodů.

"Program jsme navrhli s ohledem na místa, která pan prezident navštívil v loňském roce. Proto jsme tentokrát zařadili návštěvy rychnovského a trutnovského okresu. Prezidentská kancelář naše návrhy přijala," uvedl hejtman Lubomír Franc.

První den návštěvy se Miloš Zeman setká s řediteli krajských příspěvkových organizací a se zástupci odborů na Krajském úřadě v Hradci Králové. Po obědě a prohlídce 6. a 7. polní nemocnice v Hradci Králové odjede do Dobrušky.

Druhý den zamíří hlava státu na Trutnovsko, kde se mimo jiné setká s vedením a zaměstnanci podniků JUTA a KASPER KOVO. Třetí den návštěvy bude věnován kvasinské automobilce a městu Rychnov nad Kněžnou. Ani tentokrát nebudou v programu chybět setkání s významnými podnikateli a osobnostmi kraje.

Setkání s občany kraje proběhnou v Dobrušce, Dvoře Králové nad Labem, Trutnově a Rychnově nad Kněžnou. Spolu s prezidentem Milošem Zemanem navštíví Královéhradecký kraj i jeho manželka Ivana Zemanová. "Program paní Zemanové bude separátní od programu pana prezidenta a bude znám v příštím týdnu," doplnil na závěr hejtman Franc.

Fotografie jsou z loňské návštěvy prezidenta Miloše Zemana v Broumově

Článek k tématu: Miloš Zeman v Broumově vyzdvihl význam Veby. Prezident textilce slíbil státní zakázku

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)