Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Prezident Miloš Zeman se chystá na dvoudenní návštěvu Královéhradeckého kraje

Prezident Miloš Zeman se chystá na dvoudenní návštěvu Královéhradeckého kraje

RENÉ HERZÁN

Úterý, 8. března 2016

Prezident Miloš Zeman se chystá na dvoudenní návštěvu Královéhradeckého kraje

Na dvoudenní návštěvu Královéhradeckého kraje přijede prezident republiky Miloš Zeman poslední březnový den. Během programu navštíví města Třebechovice pod Orebem, Vrchlabí a Kostelec nad Orlicí, kde se setká s občany i představiteli města.

"Vzhledem k tomu, že pan prezident už postupně zavítal do všech okresů našeho kraje, začínáme takzvaně druhé kolo. Během návštěvy zavítáme do Třebechovic pod Orebem, Vrchlabí a Kostelce nad Orlicí," uvedl hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc.

Ve všech těchto městech se prezident Miloš Zeman setká postupně s představiteli města, ale především pak s obyvateli na veřejných setkáních. Tradiční částí prezidentské návštěvy v každém regionu je i návštěva místních podniků.

"Tentokrát navštíví pan prezident Třebechovickou slévárnu a strojírnu. Zařadili jsme ji především kvůli tradici a historii tohoto odvětví na Třebechovicku, ta se datuje už od roku 1910," odůvodnil hejtman Franc výběr podniku.

Článek k tématu: Miloš Zeman v Broumově vyzdvihl význam Veby. Prezident textilce slíbil státní zakázku

Fotografie jsou z návštěvy prezidenta Miloše Zemana v Broumově 17. dubna 2014

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)