Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
banner

Zprávy

Den volného času aneb jak se bavit po škole

Den volného času aneb jak se bavit po škole

MAS Broumovsko ve spolupráci s místními organizacemi připravilo 2. ročník akce Den volného času aneb jak se bavit po škole. Jedná se o prezentaci organizací poskytujících volnočasové aktivity pro děti, tzv. kroužky. Všichni jsou zváni ve čtvrtek 15. září 2022 do klášterní zahrady, kde bude připraven program od 10 do 17 hodin.

Přečíst si článek
Teplické oslavy nabídnou bohatý program

Teplické oslavy nabídnou bohatý program

Silniční vláček, komentované prohlídky skal s průvodcem a hudbou, šermířská představení či speciální Teplické pivo – to je jen výběr z nabídky akcí, které čekají na návštěvníky oslav v Teplicích nad Metují. Ty proběhnou ve dnech 12. až 14. srpna.

Přečíst si článek
Když Broumov tančí

Když Broumov tančí

Přinášíme reportáž a fotoreportáž Jitky Smolíkové ze čtvrteční akce Oslavuj a oživuj Broumov, na které byla – kromě jiného – představena nová Kulturní koncepce pro roky 2022-2023.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)