Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
banner

Zprávy

Dobré víno a dobročinnost v klášteře Broumov

Dobré víno a dobročinnost v klášteře Broumov

V pátek 3. června v 18 hodin se v Opatských sálech broumovského kláštera uskuteční tradiční akce na podporu projektů v regionu Dobročinný večer pro Broumovsko. Následující den, v sobotu 4. června od 13 hodin, pak v areálu kláštera proběhne oblíbená veřejná ochutnávka nejlepších českých a moravských vín ze Salonu vín ČR Vinum et Cetera. 

Přečíst si článek
O jakém Broumově sní děti?

O jakém Broumově sní děti?

Tým broumovské kandidatury na Evropské hlavní město kultury nezahálí. Pracuje se na nových kroužcích pro děti, chystá se vernisáž mezinárodní výtvarné výzvy a obnovená svatojiřská pouť měla úspěch. V neposlední řadě se podařilo otevřít diskuzi o tom, jaký Broumov si vlastně přejí jeho obyvatelé.

Přečíst si článek
Žlutými vlaky na výlety do Polska

Žlutými vlaky na výlety do Polska

V dalších deseti letech budou dopravu v česko-polském příhraničí zajišťovat „žluté vlaky“ společnosti GW Train Regio. Využívat je lze na dvou trasách mezi Trutnovem a Sędzisławí s Adršpachem a Vratislaví. Vlaky jezdí v sezóně od konce dubna do konce září.

Přečíst si článek
Příběhy pamětníků z Broumovska zazní již po páté v sále Dřevník

Příběhy pamětníků z Broumovska zazní již po páté v sále Dřevník

V pondělí 25. dubna v 16 hodin v sále Dřevník v zahradě broumovského kláštera proběhne slavnostní prezentace projektu Příběhy našich sousedů, který každoročně pořádá Vzdělávací a kulturní centrum Broumov pod hlavičkou organizace Post Bellum. Těmito příběhy jsou vzpomínky pamětníků z Broumova, Police nad Metují a Teplic nad Metují, které zdokumentovali žáci a studenti místních škol. Na Broumovsku probíhá projekt již po páté.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)