Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
banner

Sport

Proběhl galavečer krajského fotbalu

Proběhl galavečer krajského fotbalu

Fotbalový trenér Milan Vítek z TJ Slovanu Broumov se stal jedním z trenérů desetiletí v kategorii mládež. Hřiště Spartaku Police nad Metují pak bylo vyhlášeno jako nejhezčí prostředí pro hraní fotbalu. Vyhlášení ankety proběhlo ve čtvrtek 14. 4. 2022 v rámci 11. galavečeru krajského fotbalu Královéhradeckého kraje v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Přečíst si článek
Létání jako totální svoboda

Létání jako totální svoboda

„Pozor na hlavu, tam bych si nestoupal,“ upozorňuje mě náčelník letiště Broumov Michal Janda, když se obří vrata hangáru se skřípěním sunou vzhůru. Odhalí se tím pohled na bílá a štíhlá těla elegantních letadel, která dnes uvnitř čekají na lepší počasí. Příchod studené fronty zrovna dneska létání znemožnil, venku se povalují nízká oblaka, mrholí a začíná foukat. Namísto leteckého zážitku nezbývá, než je obdivovat pod střechou. Stojí tu malé motorové letadlo, díky němuž se bezmotoroví větroni mohou dostat do vzduchu, ostatní jsou vesměs kluzáky.

Přečíst si článek
Musa Ansuma řídil popravu Jaroměře

Musa Ansuma řídil popravu Jaroměře

Ghanský legionář Musa Ansuma v dresu polického Spartaku byl u všeho důležitého při nedělním zápase krajského přeboru mezi Spartakem Police nad Metují a Jaroměří, ve kterém domácí vyhráli 5:2. Nejdřív ve 14. minutě otevřel skóre, a když Jaroměř snížila na rozdíl jedné branky, tak ještě pro klid dvakrát rozvlnil jaroměřskou síť.

Přečíst si článek
Broumov otočil zápas v Trutnově

Broumov otočil zápas v Trutnově

Fotbalisté Slovanu Broumov v neděli ve 13. kole 1. A třídy vyhráli v Trutnově 2:1. Zápas se přitom pro ně nevyvíjel dobře, když od 15. minuty prohrávali 1:0. Ve druhém poločase však v rozmezí čtyř minut brankami Ponikelského a Marka Gaga zápas otočili a do Broumova si přivezli tři body.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)