Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
banner

Zprávy

Co je nového v kandidatuře?

Co je nového v kandidatuře?

Představení potenciálu Broumova na tiskové konferenci v Praze, tvorba kulturní koncepce a dolaďování přihlášky – to všechno - a mnoho dalšího - probíhá v rámci kandidatury Broumova na Evropské hlavní město kultury 2028.  

Přečíst si článek
Velmi suché jaro nahrává požárům

Velmi suché jaro nahrává požárům

Rekordní počet požárů travních a lesních porostů registrují během letošního jara hasiči. Proč je tomu tak, kdo jsou viníci a jaká může být pokuta za nezvládnutý oheň, jsme se zeptali tiskové mluvčí HZS Královéhradeckého kraje, poručice Martiny Götzové.

Přečíst si článek
Záchranáři nacvičovali ve Vlčí rokli

Záchranáři nacvičovali ve Vlčí rokli

Jak zachránit člověka, který uklouzl ve skalních stržích, nemá telefonní signál a je navíc podchlazený, se v neděli 13. března učili záchranáři ve Vlčí rokli v Teplicko-adršpašských skalách. Video a fotogalerii z akce  najdete v článku.  

Přečíst si článek
Úspěšný příběh přerodu

Úspěšný příběh přerodu

Tým broumovské kandidatury navštívil ve dnech 26.-27. února druhé největší lucemburské město Esch-sur-Alzette, které letos hostí společně s litevským Kaunasem a srbským Novim Sadem titul Evropské hlavní město kultury.

Přečíst si článek
Benefiční koncert Broumovsko pro Ukrajinu se koná již tento pátek

Benefiční koncert Broumovsko pro Ukrajinu se koná již tento pátek

V pátek 4. března se v broumovském klášteře uskuteční benefiční koncert „Broumovsko pro Ukrajinu“. Vystoupí na něm harfenistka Kateřina Englichová, violistka Věra Binarová a pěvecký sbor Amicitia z broumovské ZUŠ. Koncert bude možné sledovat online na sociálních sítích organizátorů. Výtěžek koncertu bude využit na humanitární pomoc lidem prchajícím z válkou zasažené Ukrajiny.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)