Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
banner

Zprávy

Královéhradecký kraj nabídne lůžka v nemocnicích i pomoc uprchlíkům

Královéhradecký kraj nabídne lůžka v nemocnicích i pomoc uprchlíkům

Královéhradecký kraj zahájil přípravy pro případnou pomoc obyvatelům zasaženým válečným konfliktem na Ukrajině. Krajská zdravotnická zařízení jsou v případě potřeby v součinnosti se státem schopná zajistit péči pro zraněné a další osoby, které budou vyžadovat zdravotní péči při zhoršení situace. Vedle toho kraj vytipovává možná místa pro potřeby ubytování uprchlíků i možnost dočasné výuky pro ukrajinské studenty.

Přečíst si článek
Veřejná sbírka pro Ukrajinu

Veřejná sbírka pro Ukrajinu

V reakci na vstup ruských ozbrojených sil na území Ukrajiny a z toho plynoucího rizika další eskalace ozbrojeného konfliktu vyhlašuje Charita Česká republika veřejnou sbírku na pomoc obyvatelům zasažených oblastí. Z krizového fondu jsme zároveň uvolnili půl milionu korun na bezprostřední pomoc.

Přečíst si článek
Příběh pomoci

Příběh pomoci

K poslednímu lednu končí akce Milostivé léto, jejímž prostřednictvím se mohli někteří dlužníci zbavit svých dluhů vůči státním a některým dalším institucím. Martin Minařík z Centra sociálních služeb Naděje Broumov přináší příběh klienta, který se svých dluhů zbavil díky pomoci sbírky SOS Milostivé léto Člověka v tísni a Podnikatelského klubu Broumovska.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)