Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
banner

Zprávy

Již ve čtvrtek začíná  festival dokumentů Jeden svět v Polici nad Metují

Již ve čtvrtek začíná festival dokumentů Jeden svět v Polici nad Metují

V Polici nad Metují se ve dnech 30. 3. až 2. 4. 2023 uskuteční 12. ročník Mezinárodního festivalu o lidských právech Jeden svět. Tématem letošního ročníku je Cena bezpečí. Kromě dokumentů nabízí festival návštěvníkům také doprovodný program, který zahrnuje například benefiční koncert komorní sestavy Police Symphony Orchestra.

Přečíst si článek
Stejná šance pro všechny

Stejná šance pro všechny

Město Meziměstí patří mezi výherce soutěže Stejná šance – zaměstnavatel roku 2022, neboť vytvořilo pracovní místo pro pana Daniela a přizpůsobilo mu podmínky pro výkon zaměstnání. Přečtěte si jeho příběh, možná i pro vás, nebo vašeho zaměstnavatele může být inspirativní.

Přečíst si článek
Budeme sdílet elektřinu napříč regionem?

Budeme sdílet elektřinu napříč regionem?

Královéhradecký kraj zvažuje možnost vytvoření krajské komunity měst, obcí, podniků, bytových družstev i jednotlivých občanů, kteří by mezi sebou sdíleli elektřinu a zvýšili tak svou energetickou nezávislost. Kraj nechá připravit studii, která bude podkladem pro další kroky.

Přečíst si článek
Začíná letní semestr Univerzity třetího věku

Začíná letní semestr Univerzity třetího věku

V únoru začíná v broumovském klášteře letní běh přednášek pro zvídavé seniory, které pořádá Vzdělávací a kulturní centrum Broumov ve spolupráci s Univerzitou Hradec Králové. Přednášky letního semestru jsou tematicky zaměřené na lidský um a šikovnost a konají se pod názvem „Když řemeslo mělo ještě zlaté dno“. Přihlášky se podávají elektronicky, nebo v kanceláři Agentury pro rozvoj Broumovska. Cena za semestr je 250 korun.

Přečíst si článek
Voliči v karanténě mohou volit z auta či do přenosné volebních schránky

Voliči v karanténě mohou volit z auta či do přenosné volebních schránky

První kolo prezidentských voleb pro voliče v karanténě, kteří se chystají volit z motorového vozidla, se koná už ve středu 11. ledna 2023. Středa 11. ledna je také posledním datem, kdy je možné osobně požádat o voličský průkaz na městských a obecních úřadech. Čtvrtek 12. ledna je pak nejzazším datem pro požádání o volbu do přenosné volební schránky.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)