Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podniky
banner

Podniky

Valná hromada Veby rozhodla o vyplacení dividend

Valná hromada Veby rozhodla o vyplacení dividend

Valná hromada společnosti Veba rozhodla o vyplacení dividend 300 korun na akcii z nerozdělených zisků posledních let. Přijali zde také stanovy, které nyní odpovídají obchodnímu zákoníku a byla jmenována dozorčí rada a představenstvo. Předsedou dozorčí rady se stal Vladimír Bitvar. Místopředsedkyní zůstala Miluše Housková a členem současný starosta Broumova Milan Kotrnec. Novým členem představenstva se stal Jiří Myšák. V představenstvu dále zůstávají Miloslav Geisler, Roman Jirman a jako předseda generální ředitel společnosti Josef Novák.

Přečíst si článek
Na Policku jezdí nový minibus

Na Policku jezdí nový minibus

Společnost CDS Náchod nasadila od dneška do provozu na Broumovsku další minibus Rošero vybaveny vzadu sníženou podlahou pro bezproblémový nástup s kočárkem, popřípadě přepravu invalidního vozíků.

Přečíst si článek
Firma INCOT získala majoritní podíl VEBY

Firma INCOT získala majoritní podíl VEBY

Majoritní podíl v broumovské textilce VEBA získala včera firma INCOT patřící šesti manařerům, kteří pracují nebo pracovali ve vedení Veby.  INCOT včera získala 50% akcií VEBY, které byly doposud majetkem firmy PYRR, a navýšila svůj akciový podíl v a. s. VEBA na téměř 87%. Vedení Veby to dnes oznámilo v prohlášení, které poskytlo portálu Naše.Broumovsko.cz.

Přečíst si článek
Blíží se prodej Veby

Blíží se prodej Veby

Smlouvu o smlouvě budoucí na koupi většinového podílu akcií broumovské textilky Veba  podepsala včera firma Incot (šestice předních manažerů Veby v čele s generálním manažerem Josefem Novákem).

Přečíst si článek
Valná hromada a.s. VEBA

Valná hromada a.s. VEBA

Dne 10. 08. 2010 se uskutečnila náhradní valná hromada akcionářů akciové společnosti VEBA  Broumov vzhledem k tomu, že řádná valná hromada svolaná na 30. červen nebyla usnášeníschopná.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)