Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
banner

Hudba

Za poklady Broumovska - 2. festivalový koncert

Za poklady Broumovska - 2. festivalový koncert

V sobotu 10. července 2010 se v kostele Všech svatých v Heřmánkovicích konal v pořadí již druhý koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska. Návštěvníky koncertu neodradilo ani úmorné vedro a stejně tak jako při prvním koncertu, byla účast velmi vysoká.

Přečíst si článek
Desátý ročník festivalu se rozloučí jazzovým Requiem Eternal Light Karla Růžičky

Desátý ročník festivalu se rozloučí jazzovým Requiem Eternal Light Karla Růžičky

Finále festivalu Za poklady Broumovska slibuje další výjimečný hudební zážitek. Jeho desátý ročník se rozloučí v sobotu 29. srpna v klášterním kostele sv. Vojtěcha v Broumově sborovými skladbami z konce 16. století v podání Kühnova smíšeného sboru a jazzovým Requiem Eternal Light skladatele a klavíristy Karla Růžičky. Koncert začíná v 18 hodin, vstupné je dobrovolné.

Přečíst si článek
Pražské jazzové sexteto a Alfred Strejček míří do Božanova

Pražské jazzové sexteto a Alfred Strejček míří do Božanova

Předposlední koncert sedmého ročníku festivalu Za poklady Broumovska bude hostit kostel sv. Maří Magdalény v Božanově. Pražské jazzové sexteto představí jazzovou svitu Cronica Domus Sarensis zkomponovanou k sedmistému výročí sepsání Kroniky kláštera žďárského cisterciáckým mnichem Jindřichem Řezbářem. Atmosféru dokreslí texty z uvedené kroniky a citáty z Evangelia sv. Matouše v podání herce Alfreda Strejčka. Devátý festivalový koncert se koná v sobotu 25. srpna od 18 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)