Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Lidé
  • Názory
banner

Názory

Dvě kozičky

Dvě kozičky

V Polici se pořád něco děje. Tohle se stalo jedno ne zrovna teplé čtvrteční dopoledne v září. Znáte to: akorát se zažerete do práce a zazvoní telefon. S otázkou: "Kdo to může být?", (ve smyslu: zase někdo otravuje) jsem ho zvedl.

Přečíst si článek
Potřebujeme jiné nástroje!

Potřebujeme jiné nástroje!

Máme radost z hudby, kterou hrajeme. I chuť na sobě pracovat. Zkoušíme o víkendech. Potíme krev. Jsme pilní. Spokojený potlesk publika nám kouzlí úsměv na rtech. To všechno jsou fakta, jež charakterizují snahu nás mladých hudebníků z Polického symfonického orchestru.

Přečíst si článek
Vzpomínka na Vladimíra Rocmana – umělce dětské fantazie

Vzpomínka na Vladimíra Rocmana – umělce dětské fantazie

Vladimír Rocman se bezesporu řadí mezi naše regionálního umělce, neboť bydlel v nedalekém Novém Městě nad Metují. Každý rok slavil 8. září své narozeniny. Letos ovšem budeme na Vladimíra Rocmana už jen vzpomínat. Proto si vám dovolujeme tento měsíc trochu přiblížit umělce – malíře, ilustrátora, fotografa, typografa a také autora vystřihovánek.

Přečíst si článek
ZUŠ Broumov pro dospělé: kresba a malba nebo dějiny umění

ZUŠ Broumov pro dospělé: kresba a malba nebo dějiny umění

Již pátým rokem nabízí výtvarný obor Základní umělecké školy v Broumově také studium pro dospělé od 18 let. Zájemci o výtvarnou kulturu si mohou vybrat ze dvou předmětů: kresby a malby nebo dějin umění. Výuka probíhá skupinově, 1 x týdně v učebně výtvarného oboru, který sídlí ve Staré radnici na Mírovém náměstí (patro nad Komerční bankou).

Přečíst si článek
Dostal jsem kytaru a mám už první pecku

Dostal jsem kytaru a mám už první pecku

Svou první kytaru v životě jsem si vytrucoval při rodinném výletu na Slovensko. Stála čtyři sta korun, několik let mě pak po hře na ní neskutečně bolely prsty, a já si naivně myslel, že to tak má být. Byla ale nejlevnější, jakou tenkrát v tom krámě v Trenčíně měli. Prostě to byl šmejd, ještě teď si vybavuji obří šroub, který držel tělo a krk pohromadě.

Přečíst si článek
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)